Psykolog Århus - Psykolog Rasmus Ahrens

Autoriseret og specialistgodkendt psykolog i Århus C med 11 års erfaring fra privat praksis. Jeg tilbyder terapi blandt andet over for dårligt selvværd, problematiske forhold til andre mennesker, angst, depression, stress, spiseforstyrrelser og sorg. Jeg superviserer også psykologer på vej til autorisation og specialistgodkendelse. Aktuelt ingen venteliste.


Adresse


Kan terapi hjælpe?

Hvordan vælger man, om man skal til psykolog? Er det nu nødvendigt, og kan terapi hjælpe? Svaret på det sidste er ja. For det første er det videnskabeligt bevist, at terapi virker. For det andet har jeg selv været i en længerevarende gruppeterapi i forbindelse med videreuddannelse, og jeg har oplevet, hvordan terapi kan forandre. Endeligt fortæller mine klienter mig, at de reelt får det bedre af at tale med mig.


Anmeldelser

Hvordan vælger du så den rigtige psykolog? Hvorfor vælge mig? Jeg er fagligt velkvalificeret - men du skal også opleve, at jeg er en person, du kan tale med. Måske de bedste indtryk, du kan få af mig, er ved at læse anmeldelser på Google+ af mig som psykolog.


Terapilokale